Olaf Toorens

Olaf Toorens

“Na mijn studie bouwkunde werkte ik bij grote bedrijven die architectenbureaus faciliteerden. Toen we begonnen met Wisselingh en Toorens, toen alleen "Bouw", was mijn beleid gericht op het inzetten van vakkennis, betrokkenheid, service gerichtheid en de wil om zaken professioneel te regelen. Dat blijkt te werken. We zetten deze aanpak dan ook door op andere vakgebieden.”

Olaf Toorens, directeur/partner

Arnold van Oosterhout

Arnold van Oosterhout

“Ruim 20 jaar ben ik nu werkzaam in de ingenieurswereld. Het technisch jargon heb ik in de praktijk opgedaan. Mijn HR achtergrond komt bij Wisselingh en Toorens goed van pas. Onze aanpak om te gaan voor duurzame relaties met onze klanten én met onze professionals past bij mijn persoonlijke voorkeur”.

Arnold van Oosterhout, senior consultant

Peter Everaardt

Peter Everaardt

“Voor grote spelers in de bemiddelingsbranche is de Nederlandse maritieme- en offshore industrie complex. Wij hebben vereiste kennis in huis of zorgen dat we die krijgen. Zaken verantwoord regelen en zorgen dat afspraken worden nagekomen zijn belangrijk voor mij.”

Peter Everaardt, senior consultant

Rems Cramer

Rems Cramer

"Van kinds af aan wilde ik al visserman worden. Na een loopbaan als visboer, visser, ingenieur en manager ben ik gaan vissen met mijn eigen scheepje, de KW 2. Het is mooi dat ik nu een bruggetje kan slaan tussen de praktijk en de theorie."

Rems Cramer, partner