Ondernemende constructeur/projectleider utiliteitsbouw Zuid-Holland

Functie / omstandigheden

Een ingenieursbureau in Zuid-Holland dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en berekenen van beton-, staal- en houtconstructies van complexe woning- en utiliteitsbouw. Gezien de groei van het bureau zijn wij op zoek naar een ondernemende, inspirerende ambassadeur die mee bouwt aan de toekomst van het kantoor.
U treedt naar buiten namens het bureau; legt contacten met bestaande en nieuwe opdrachtgevers; maakt u soms een berekening van een constructie; brengt offertes uit; neemt deel aan bouwvergaderingen; bewaakt u de kwaliteit van de berekende projecten en stuurt het team op kantoor aan;  u neemt deel aan branche gerichte netwerk bijeenkomsten.

Eisen

U heeft een diploma HTS en/of TU afstudeerrichting Constructies eventueel aangevuld met cursussen van HTI of BV;  u heeft enkele jaren ervaring als constructeur en projectleider; u bent ondernemend, commercieel, proactief, communicatief sterk, resultaatgericht en heeft u de ambitie om in de toekomst tot het management van een bureau door te groeien. Verder ruime ervaring met rekenprogramma’s.

Voorwaarden

De intentie is een dienstverband bij de opdrachtgever na een detacheringsperiode.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Arnold van Oosterhout van Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257 (ook na werktijd). Uw sollicitatie kunt u sturen naar oosterhout@wisselingh.nl. 

Graag tot later!

Interesse? Reageer direct!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

CV Uploaden (max. 3 Mb)


Contact persoon: Arnold van Oosterhout