Civieltechnisch tekenaar (Zuid-Holland)

Functie/ omstandigheden 

Vanwege toename van projecten voor de civieltechnische afdeling van een relatie in de regio Zuid-Holland, willen wij ten behoeve van de ontstane vacature in contact komen met een ervaren civieltechnisch tekenaar.
In teamverband werk je nauw samen met collega’s en  teken/ontwerp je aan civieltechnische projecten met behulp van AutoCAD en/of Civil 3D; vanaf de DO fase tot en met de uitvoeringsfase; je werkt aan wegenbouwkundige verhardingen en alle onderliggende kabels en leidingen voor projecten in Nederland en in het buitenland .

Eisen

Je hebt een MBO en/of HBO opleiding Civiele Techniek en minimaal 3 jaar ervaring met het tekenen/ontwerpen van wegenbouwkundige projecten in AutoCAD en/of Civil 3D ; je bent gewend om in teamverband te werken en je bent civieltechnisch goed onderlegd; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je communiceert makkelijk met collega’s.

Voorwaarden 

In eerste instantie gaat het om een tijdelijke inzet.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

    Contact persoon: Arnold van Oosterhout