(aankomend) Hoofdconstructeur utiliteitsbouw (regio Amsterdam)

Functie / omstandigheden

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau dat utilitaire projecten ontwerpt. In verband met de opvolging van de huidige hoofdconstructeur zijn wij op zoek naar nieuwe collega die op termijn zijn taken kan gaan overnemen.

U maakt constructieve ontwerpen, berekeningen van en stelt specificaties op voor utilitaire projecten. U stemt de werkzaamheden af met de medewerkers van het team (constructeurs en tekenaars) en bewaakt u de kwaliteit van de berekende projecten. Er wordt hierbij gestreefd naar een optimale verhouding tussen functionaliteit, betrouwbaarheid en kosten. U werkt aan afwisselende, technisch inhoudelijke projecten en heeft regelmatig overleg met uw opdrachtgever om te komen tot een optimale samenwerking.

Eisen                                              

U heeft een diploma HTS en/of TU Civiele Techniek of Bouwkunde aangevuld met cursussen van HTI of BV. Daarbij beschikt u over 10 jaar ervaring als constructeur en heeft u de ambitie en eigenschappen om hoofdconstructeur te worden. Verder zijn kernwoorden: communicatief, initiatiefrijk, flexibel, objectief en goede beheersing van de Engelse taal.

Voorwaarden

De intentie is een dienstverband bij de opdrachtgever na een detacheringsperiode.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Arnold van Oosterhout van Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257

Uw sollicitatie kunt u sturen naar oosterhout@wisselingh.nl.

Interesse? Reageer direct!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

CV Uploaden (max. 3 Mb)


Contact persoon: Arnold van Oosterhout