Bouwkundige/projectleider (regio Den Haag)

Functie/ omstandigheden 

Onze opdrachtgever is een middelgroot bureau in de regio Den Haag. Men ontwerpt zowel woning- als utiliteitsbouwprojecten.
Je tekent/modelleert en stuurt tegelijkertijd ontwerpers/tekenaars aan; vanaf de D.O. fase tot en met de uitvoeringsfase van uiteenlopende projecten; je overlegt regelmatig met je interne collega’s, daarnaast met de opdrachtgever en de aannemer.

Eisen

Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde en enkele jaren ervaring als projectleider op een architectenbureau; je beschikt over goed ruimtelijk en bouwkundig inzicht, kennis van Bouwbesluit en het werken in een BIM-model; je bent communicatief sterk en gewend om in teamverband te functioneren; ervaring met Revit is een múst en je spreekt vloeiend Nederlands.

Voorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh & Toorens 076-5498295 of 06-43561257. Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout