Bouwkundig senior projectleider (Randstad) deze vacature is reeds ingevuld

Functie / omstandigheden 

Onze relatie in de Randstad wil haar team uitbreiden met een senior bouwkundig projectleider.
U geeft sturing vanaf het PVE aan ver- en nieuwbouw van kantoren, logistieke centra en andere utilitaire projecten tot en met de oplevering; u werkt samen met uw collega’s (architect en modelleurs) aan het project waarbij u af en toe een detaillering opzet; naast de interne contacten schakelt u regelmatig met klanten, adviseurs, aannemers en leveranciers; naast budgetteren en plannen controleert u veelvuldig de uitgevoerde werkzaamheden op locatie.

Eisen

U heeft een HBO en/of WO opleiding Bouwkunde en minimaal 10 jaar ervaring met het leiden en coördineren van utilitaire projecten; u bent bouwkundig goed onderlegd, sterk in het detailleren en u kent de weg in Revit/ BIM 360; u spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; u staat stevig in uw schoenen en weet goed uw netwerk te onderhouden.

Voorwaarden 

Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
U sollicitatie kunt u sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout