Bouwkundig opzichter (regio West-Brabant)

Functie/ omstandigheden

Je gaat toezicht houden op bouwwerkzaamheden van utilitaire- en woningbouw projecten aan de hand van tekeningen en het bestek; je checkt of de geldende wet- & regelgeving nageleefd wordt; je rapporteert mondeling en schriftelijk de voortgang naar de betrokken partijen; je constateert tijdig problemen en communiceert met de juiste aanspreekpunten hierover.

Eisen 

Je hebt een MBO en/of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 2 jaar ervaring met het houden van toezicht tijdens de bouw; je communiceert makkelijk zowel schriftelijk als mondeling; je bent in het bezit van een diploma VCA-VOL en je staat stevig in je schoenen.

Voorwaarden

Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout van Wisselingh en Toorens: 076-5498295 of 06-43561257. Je sollicitatie voorzien van je Curriculum Vitae kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl .

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout