Bouwkundig modelleur (regio West-Brabant)

Functie/ omstandigheden 

Vanwege de voorgenomen uitbreiding van het team bij onze relatie in de regio West-Brabant willen wij ten behoeve van de ontstane vacature in contact komen met een bouwkundig modelleur.
In teamverband werk je nauw samen met collega’s en  teken/modelleer je utilitaire- en woningbouw projecten met behulp van Revit ; vanaf de DO fase tot en met de uitvoeringsfase; je overlegt met de opdrachtgever/ aannemer/adviseurs/gemeente.

Eisen

Je hebt een MBO en/of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 1 jaar ervaring met het modelleren in Revit; je bent gewend om in teamverband aan zowel utilitaire-als woningbouw projecten te werken; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je communiceert makkelijk met collega’s; je bent bouwkundig goed onderlegd.

Voorwaarden 

Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout