Bouwkundig junior projectleider / modelleur (regio Den Haag) deze vacature is reeds ingevuld

Functie/ omstandigheden 

Onze relatie is een middelgroot architectenbureau in de regio van Den Haag dat haar team wil uitbreiden met een vakbekwame bouwkundig junior projectleider/modelleur.
In teamverband werk je daarbij nauw samen met collega’s aan een grote diversiteit van projecten zoals woningbouw, kantoren, scholen en publieke gebouwen.

Eisen

Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring met het modelleren in  Revit; je hebt affiniteit met ICT en bent een ervaren gebruiker van software die in een BIM omgeving onontbeerlijk is; je bent accuraat en positief ingesteld;  je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je communiceert makkelijk met collega’s; je bent bouwkundig goed onderlegd, sterk in het detailleren en bijzonder bedreven in het werken met Revit; je beschikt over de vaardigheden- en hebt er plezier in om minder ervaren collega’s de ‘fijne kneepjes’ van het modelleren in Revit bij te brengen; je zoekt de uitdaging om de verantwoordelijkheid op je te nemen bij het (deels) leiden van projecten/projectonderdelen.

Voorwaarden 

Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout