Bouwkundig modelleur/aankomend coördinator (regio Delft)

Functie/ omstandigheden 

Vanwege de voorgenomen uitbreiding van het team bij onze relatie in de regio Delft willen wij ten behoeve van de ontstane vacature in contact komen met een bouwkundig modelleur/aankomend coördinator.
In teamverband werk je daarbij nauw samen met collega’s aan (inter)nationale utilitaire projecten. Je hebt enige kennis van de aangrenzende vakgebieden en je bent in staat deze onderdelen/ installaties, na overleg in het bouwkundig model te plaatsen; je zult de senior collega’s steeds meer ondersteunen met het vertalen van de concepten in Revit.

Eisen

Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde of  Elektrotechniek en enkele jaren ervaring met het modelleren in Revit;  m.n. ervaring met industriële/utilitaire projecten; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; je bent communicatief sterk en overlegt makkelijk met collega’s; kennis en ervaring met Revit (m.n. Families), Dynamo en MS Office.

Voorwaarden 

Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
Je sollicitatie kun je sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout