Bouwkundig junior modelleur (Rotterdam)

Functie/ omstandigheden 

Vanwege  de voorgenomen uitbreiding van het team bij onze relatie in Rotterdam willen wij ten behoeve van de ontstane vacature in contact komen met een bouwkundig junior modelleur.
In teamverband modelleer je in Revit voornamelijk utilitaire projecten vanaf D.O. fase tot en met de uitvoeringsfase; samen met de projectleider en architect kom je tot technische oplossingen.

Eisen

Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde en enkele maanden tot twee jaar bouwkundige ervaring met het modelleren in  Revit;  je bent gewend om in teamverband aan complexe projecten (nieuwbouw en transformaties in de utiliteitsbouw) te werken; je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je communiceert makkelijk met collega’s; je bent bouwkundig goed onderlegd.

Voorwaarden 

Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met een inschaling volgens de cao voor architectenbureaus. Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks aan te gaan.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Arnold van Oosterhout bij Wisselingh en Toorens 076-5498295 of 06-43561257.
U sollicitatie kunt u sturen naar oosterhout@wisselingh.nl

Interesse? Reageer direct!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    CV Uploaden (max. 3 Mb)

     Contact persoon: Arnold van Oosterhout