Bouwkundig (hoofd) uitvoerder (Nederlandse Antillen)

Functie/ omstandigheden 

Voor een woningbouwproject op de Nederlandse Antillen zijn wij op zoek naar een bouwkundig (hoofd) uitvoerder. Het betreft de nieuwbouw van appartementen en grondgebonden woningen. U geeft dagelijks leiding aan de bouw van dit project; u organiseert werkvergaderingen en woont bouwvergaderingen bij; u coördineert de activiteiten van het eigen personeel, onderaannemers en leveranciers; ook bent u verantwoordelijk voor de veiligheid op de bouwplaats.

Eisen

U heeft een MTS en/of HTS Bouwkunde opleiding; minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig bouwkundig (hoofd) uitvoerder deels opgedaan in het buitenland; u bent zowel kosten- als kwaliteitsbewust; u bent inventief in het bedenken van oplossingen bij factoren die de planning negatief kunnen beïnvloeden (zoals levering van materialen die vanuit het buitenland aangevoerd worden); u beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Spaanse taal is een pré.

Voorwaarden 

Het gaat om een inzet van minimaal 1 jaar vanaf 1 juli a.s., waarbij kandidaten op ‘single base’ de voorkeur genieten. Er word zorggedragen voor huisvesting, tickets en auto. Wij kunnen u voorlichten over alle ‘ins en outs’ van het werken in het buitenland.

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Wisselingh en Toorens: Arnold van Oosterhout 076-5498295 of
06-43561257 (ook na werktijd).
Uw sollicitatie kunt u sturen naar oosterhout@wisselingh.nl.

Interesse? Reageer direct!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

CV Uploaden (max. 3 Mb)

Contact persoon: Arnold van Oosterhout